Diplomatja shqiptare: “Kosova duhet të ndalojë mbajtjen e burkës nëpër vende publike!”

Ish-ambasadorja e Kosovës në Itali, Alma Lama ka komentuar vendimin e Zvicrës për ndalimin e mbajtjes së burkës nëpër vende publike. Ajo u shpreh se të njëjtën gjë duhet ta bëjë edhe Kosova.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ne Diten Nderkombetare te Gruas vlen te theksohet se Zvicra e ndaloi mbajtjen e burkas ne vendet publike. Te njejten duhet te beje edhe Kosova”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU