Diplomati Serb i thot Stalinit: Populli më i vjetër në Ballkan janë “Shqipëtarët”


Stanoje Simiq, politikan serb i afërt me Josip Broz Titon, në një takim me, Stalinin, i ka thënë atij se shqiptarët janë populli më i vjetër në Ballkan.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sipas disa shenjave duket se shqiptarët janë populli më i vjetër në Gadishullin Ballkanik. Sipas disa fjalëve mund të përfundohet se gjuha e tyre është më e vjetër sesa gjuha greke”, ka thënë Simiq, duke përmendur si bazë faktin që emri Afërdita ka kuptim shqip, e jo grek. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU