Diplomati britanik jep alarmin: “Serbia do ta njohë Kosovën, por ky është plani!”

Timothy Less, një ish-diplomat britanik në Bosnje e Hercegovinë, ishte i ftuar në emision “Face” me gazetarin boshnjak Senad Haxifejzoviq. Aty, ai dha disa parashikime të bujshme, ndër të cilat tha se Serbia do ta njohë Kosovën.

“Boshnjakët nuk mund ta mbrojnë Bosnjën! Serbia do ta njohë Kosovën për Republikën Srpska, ky është plani. Mund të ketë knflikt përreth Bërçkos, Mostarit dhe Mitrovicës së Veriut. Sllovenët kanë interes për..DEKLARATA E TIJ E PLOTE