Dioguardi: Shqiptarët kaluan nga komunizmi në korrupsion, sllavët janë të mençur i blen liderët shqiptarë dhe tani i kontrollojnë


Joe DioGuardi është politikan amerikan me origjinë arbëreshe-shqiptare nga Italia, i cili është ish-kongresmen në kongresin e Shteteve Bashkuara të Amerikës.

Prej 1984 si anëtar i Kongresit Amerikan dhe prej 1989 si President i Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane bëri të pamundurën, për ta kthyer çështjen shqiptare nga më të panjohurën në metropolin kryesor të politikës që mbizotërohej nga ndikimi serb, në gjithmonë të pranishme në Kongresin dhe Senatin Amerikan.

Kryetari i Ligës Qytetare Shqiptaro – Amerikane dhe ish-kongresisti Joe DioGuardi në një takim me kongresmenin Dan Donovan i shpjegon atij për shqiptarët në ballkan, se si shqiptarët kaluan nga komunizmi në korrupsion dhe sllavët shfrytzuan paranë për të blerë liderët shqiptarë dhe tani i kontrollojnë ata.

Dioguardi gjithashtu thotë se Europa nuk kujdeset për asgjë kur bëhet fjalë për shqiptarët dhe SHBA duhet të tregohen vigjilentë. Për më shumë shikoni mbi takimin e Dioguardi me kongresmenin Don Donovan ju ftojmë ta ndiqni pamjet e mëposhtme.