Dikur e quante motër, menaxheri martohet me Aidën

Janë qe pesë vjet bashkë, në aspektin profesional. Por, Aida Doci dhe menaxheri i saj Naser Qeli bashkë kanë bërë edhe jetën private, duke u fejuar, e më pas duke u martuar. Mirëpo, dikur Naseri tashmë bashkëshorten e tij e quante motër. Të paktën kështu shihet te një fotografi e vitit 2016 ku Naseri shkroi ‘Me motrën time’