Dhjetori do të jetë i ‘Tmerrshvm’ do të marr jetën gjithë personave të kësaj moshe, ja kush e thotë


Vik timat nga koronavirusi mund të dyf ishohen në të gjithë botën në fund të këtij viti Kështu ka paralajmëruar Instituti i Vlerësimeve dhe Shëndetit (IHME), i Universitetit të Uashingtonit.Në studimin e tij thuhet se nëse gjithçka vazhdon si deri më tani, cde kjet në të gjithë botën do të arrijnë shifrën 1,9 milionë në dhjetor 2020. Hap vid eonn 5 sekvnda dhe shfvqen te gjitha pvmjet te cilat po flitet ne kete artikull dhe te cilat po bejn nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne te gjithe rrjetet.