Dhëndrri ia puthë këmbët Nënës së tij në dasmë, por në fund ndodh diçka e papritur


Një video e cila po shpërndahet në Facebook, tregon një moment prekës.Aty shihet se si dhëndri e merr nënën e tij dhe fillon të vallëzoj-Para se ta përfundon ai gjunjëzohet dhe e puthë nënën e tij në këmbë dhe duar.