Deputetja shqiptare: Është stresuese të jesh e bukur, nuk mbeti deputet pa ‘Ma lyp’


Është cilësuar si një prej deputeteve më të bukura të trojeve shqiptare dhe është me profesion gjinekologe. Mirëpo, siç është shprehur vetë, bukuria për deputeten Meral Uzeiri Ferati, nuk ka qenë gjithmonë një avantazh.

E ftuar në emisionin “Rudina” në Klan, Meral Ferati tregoi se në fillesat si deputete, u bë lajm në media për shkak të bukurisë dhe jo për qëndrimet apo deklaratat e saj.