Deputeti shqiptar në parlamentin serb: “Është shumë e vështirë të jesh shqiptarë në Serbi!”

Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi, thotë se është shumë e vështirë të jesh shqiptar në Parlamentin e Serbisë. Kamberi tha se për shkak të dískríminímit është e vështirë të jesh shqiptar dhe qytetar i Serbisë.

“Është vështirë të jesh shqiptar në Parlamentin e Serbisë. Është vështírë të jesh shqiptar e qytetar i Serbisë për shkak të dískríminímit. Patjetër se çdo fjalim i joni përcillet me një zhurmë të deputetëve të shumicës, mundohen ta pengojnë fjalimin tonë”, shtoi Kamberi. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU