Deputeti Holandez: “Ndaleni Islamin, Ndaleni Ramazanin!”


Deputeti holandez i së djathtës estreme, Geert Wilders, ka marrë edhe një herë vëmendje me një postim k undër Islamit. Ai kësaj radhe ishte shumë i drejtpërdrejtë: N daleni Islamin. N daleni Ramazanin.

Wilders është kryetar i Partisë së Lirisë, por duket se praktikimin e fesë nuk e njeh si liri themelore të njeriut. Ai është deputet në Dhomën e Përfaqësuesve (Tweede Kamer). JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ai njihet më së shumti për k undërshtimin e Islamit dhe të Bashkimit Evropian. Qëndrimet e tij e kanë bërë figurë k undërthënëse në Holandë dhe jashtë saj. Që nga viti 2004, Wilders ruhet nga truproja të amratosura.