DeI letra e Adem Grabovcit për Ramush Haradinaj: l përmend Pasuritë dhe ViIIat në Monte-Carlo dhe Dubai


Ish deputeti i Kosovës, Driton Tali ka publikuar një letër të Adem Grabovict i cili ia kishte shkruar kreut të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës,Ramush Haradinaj. Në këtë letër të publikuar Grabovci ia përmend Haradinaj pasuritë milionëshe. Aty thuhet se, ka uzur puar në emër të luf tës shtëpi dhe banesa.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ramush, prej nga e arrite pasurinë marramendëse personale? – shtëpinë disamilionëshe në Prishtinë, – banesën dykatëshe në Prishtinë, – banesën në Prizren, – banesën në Tiranë, – banesën në Durrës, – villat në Durrës, në Brezovicë, – pronat disamilionëshe në Dukagjin, – tokat në Miradi, – kullat disamilionëshe në Glloxhan, – dy villa jashtë shtetit, në Monte Karlo dhe në Dubai. Duhet t’i dëshmosh pronësitë e tyre në detale”, thuhet në letrën e publikuar nga Driton Tali, shkruan gazeta “Botsot”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive