Dashuria e nënës është përtej të gjithave/ Nëna shqiptare mban në bark fëmijën e të bijës: Edhe ime bijë duhet ta ketë një foshnjë në krah, nuk duroja dot kur e shihja që…

Për shkak të disa probl emeve shëndetësore në adoleshencë, një vajzë – ide ntiteti i të cilës nuk u zbulua – tregoi në “Opinion” se e kishte të pamundur të bëhej nënë, pavarësisht përpjekjeve të vazhdueshme të saj dhe bashkëshortit. Nisur nga kjo, nëna e saj vendosi që të shërbente si nënë surr ogate për fëmijën. “Që 17 vjeç kuptova që diçka në trupin tim nuk shkonte,” tha ajo duke shtuar se mitra u dëm tua për shkak të nd ërhyrjeve të he rëpashershme. “Nuk kisha asnjë shpresë”.

Në vijim të bisedës, vajza, sot 28 vjeç, tregoi se nuk i intereson aspak fakti që dikush tjetër – në këtë rast nëna – është shtatzënë me fëmijën e saj. “Më mjafton vetëm ta kem në krahë. Nuk ka problem që nuk e kam në bark.” Vendimi për një nënë surrogate nuk u vendos nga vajza, por nga nëna e saj. Kjo e fundit tregoi se shkoi te gjinekologu me vajzën për një kontroll rutinë. Nena ka thene se nuk e pranonte dot qe vajza e saj mos te kishte femije. Fëmija pritet të vijë në jetë së shpejti.