Çudit kuksianja: Çdo natë burri po më bën diçka që e dua “non stop”


Të kujdesësh për partnerin në të mirë dhe në të keq është premtimi që të gjithë bëjnë ditën e martesës, por jo të gjithë e mbajnë. Ama ky nuk është rasti i këtij burri, gruaja e së cilit i është shumë mirënjohëse për përkujdesjen që tregon ndaj saj dhe fëmijëve të tyre. Kjo është historia frymëzuese e rrëfyer.“Unë kam burrin më të mirë në botë. Jam gruaja më me fat që e kam dhe dashtë perëndia të kemi gjithmonë shëndet sepse pa të nuk kam jetë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve.

Jam një zonjë kuksiane dhe jam e martuar prej 20 vitesh. Kemi dy fëmijë si yje dhe jemi familje e lumtur.Burri im është modeli i mashkullit që duhet ndjekur. Sepse lexoj këtu tek ju vetëm femra që ankohen për të dashurit dhe burrat e tyre, por ka edhe meshkuj shqiptarë që janë shumë të dashur dhe të përkushtuar në familjet e tyre.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve.