“Çmendet” serbët/ “Miss Serbia” bëri shqiponjën mes Beogradit…

Miss Serbia, Irina Jovanka, ka qenë në qendër të vëmendjes para disa kohësh në mediat serbe dhe shqiptare

Miss Serbia, Irina Jovanka, ka qenë në qendër të vëmendjes para disa kohësh në mediat serbe dhe shqiptare pasi ajo bëri shqiponjën teksa ishte në një konkurs bukurie në Kosovë.Missi ka befasuar sërish ku ka postuar një video me një polic të Kosovës dhe ka shkruar se polic më të mirë nuk ka hasur në Ballkan ja dhe vi deo shtype rekl,am dhe shiko vide,on: