“Çme ndet” Bleona: Atë motrën, nënën dhe komshiet

Bleona Qereti është e ftuara e radhës në emisionin “Xing” të Ermal Mamaqit. Në intron e publ/ikuar nga ky i fundit, / 5 sekonda pasi ta keni hapur market ingun hapet arti kulli i plotë

Bleona shfaqet duke sha rë një komentues, i cili e kishte f yer në një foto me Ermalin. “Atë motrën, nonën, komshiet ku t’i kesh”, i thotë Bleona para kamerave komentuesit.