Cili është pozicioni juaj? Mënyra sesi flini tregon shumë për ju!


Pozicioni si flini gjumë mund të zbulojë tipare të fshehta të karakterit tuaj dhe ky test personaliteti dëshiron që ju të zbuloni veten tuaj të vërtetë. Në këtë imazh jepen 6 pozicione që merren në përgjithësi gjatë gjumit dhe secili korrespondon me një profil.

Nr. 1: I trembur. Shtrirë në një anë, por mbledhur si në një pozicion fetusi. Ata që e marrin këtë pozicion janë jashtëzakonisht të ndjeshëm dhe të shqetësuar për mendimin e të tjerëve (madje shumë), për më tepër ata nuk janë njerëz veçanërisht të thjeshtë, por u duhet një besim i vogël për tu hapur.

Nr. 2: I shoqërueshëm. Ndryshe nga numri 1, ky pozicion tregon një karakter të mirë, naiv dhe të shoqërueshëm. Ata që flen në këtë pozicion duan të jenë të shoqërueshëm edhe nëse është i huaj, por që konsiderohet i këndshëm.
Nr. 3: I dyshuari. Ky pozicion në një anë dhe me pjesën e prapme pak të përkulur dhe krahët e shtrirë drejt një individi imagjinar. Këta njerëz janë me mendje hapur, por mbesin cinikë, racionalë dhe dyshues ndaj të tjerëve. Ata vlerësojnë përpara se të marrin ndonjë vendim, por pasi ta kenë bërë, ata vështirë se ndryshojnë mendim.

Nr. 4: Të rezervuarit. Pozicioni barkut lart me krahët anash është tipik për personin e rezervuar dhe jo shumë të prirur për t’u shoqëruar dhe për më tepër ata janë njerëz shumë të rreptë me veten e tyre dhe me të tjerët prandaj kërkojnë gjithmonë shoqëri tek njerëzit e tjerë.
Nr. 5: Shmangësi. Pozicioni me bark dhe duart nën jastëk është tipik për ata që nuk u pëlqejnë gjërat ekstreme, por ofendohen lehtë dhe nuk pranojnë kritika.

Nr. 6: Altruisti. Barku lart me krahë dhe këmbë të hapur, është pozicioni i atyre që bëjnë miq lehtësisht sepse janë jashtëzakonisht empatikë. Ata janë të mirë në dëgjimin dhe japin mbështetjen e tyre edhe nëse janë të trembur.