Cila është nëna e cila e bija? Nëna është 40, ndërsa vajza është 21-vjeçe. Mos nxitoni me përgjigjen!

Sonja Magnie, nga Cork, Irlandë, e cila punon si trainer biznesi dhe jete, thotë se ato shpesh i ngatërrojnë për motra me vajzën e saj Rene, dhe ajo gjithmonë buzëqesh me këtë reagim. Sonja është 40 vjeçe dhe René është 21 vjeç, a keni arritur ti identifikoni në shikim të parë se cila është nëna e e cila është bija? Nëse nuk mund ta sqarosh situatën, Sonja është bjonde dhe Rene, vajza është me flokë të zezë. Sonja thotë se mënyra e saj e jetesës dhe fakti që ajo punon me vajza të reja e ndihmon atë të qëndrojë e re në shpirt dhe trup. Për të ruajtur këtë trup, Sonya shkon në palestër tre herë në javë, dhe bën yoga dhe meditim. Shty pe r3k1am3n me poshte: