Çifti hap krahun, dhe e bën në makinë në mes të ditës në Tiranë (video)

Nuk prisnin dot! Dje në Tiranë, në hyrje të qytetit pranë zonës së njohur si “Kthesa e Kamzës”, një çi ft ka ndalur makinën dhe ka kryer marre dhenie brenda saj në mes të ditës. Çifti ka hapur bagazhin për të mbuluar pamjen nga xhami i pasmë, por nuk u ka shpëtuar kalimtarëve të shumtë, ku njëri prej tyre edhe i ka filmuar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT