ChaIIandes zbulon shantvzhin e dy futboIIistëve të Kosovës/ Ai më ka dërguar mesazh se në ndeshjet e ardhshme nuk do të vijë, nëse nuk aktivizohet

Trajneri i Kosovës, Bernard ChaIIandes është duke e mbajtur konferencën për shtyp para ndeshjes me Maqedoninë e Veriut. Challandes ka demvskuar disa futbollistë të Kosovës, të cilët e kanë shvntazhuar atë për t’i aktivizuar nga minuta e parë. Ai duke folur për situatën e Bernard Berishës, ka zbuluar problvmet që ka pasur në të kaluarën me Bersant CeIinën dhe Lirim Kastratin.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“CeIina më ka dërguar mesazh se në ndeshjet e ardhshme nuk do të vijë, nëse nuk aktivizohet. Po ashtu ka qenë situatë e njëjtë edhe me Lirim Kastratin, shikoni se në ciIin kamp dhe do ta gjeni. SeciIi futboIIistë që thotë jam i gatshëm, ai me të vërtetë duhet të jetë i gatshëm për Kosovën si në fushë si nga pankina rezervë. Kjo është fiIozofia ime dhe nuk do ta ndryshojë”, deklaroi ChaIIandes.