CFAR NA PRET: Acar dhe temperatura të ulëta/ Si ky dimër sivjet s’do jetë parë ndonjëherë në histori


Moti ditët e fundit ka shënuar rënie të temperaturave dhe është shoqëruar me reshje të furishme shiu. Parashikimet e motit në Itali parashikojnë për ditët në vazhdim, një rënie të papritur të temperaturave.

Madje ato minimalet do të prekin 4 gradët në veri dhe do të ketë vesën e parë të mëngjesit. Për të mos folur për dëborën që ka rënë dhe do të bjerë në Alpe dhe Apenine. Pas dy javësh hyn ora diellore. Pra shpejt të ftohtit dhe dëborës do t’i shtohet edhe errësira. Më dimër se kaq! Ndërsa jemi akoma në vjeshtë. JU FT OJM TE SHT YPNI TEK FO TO KE TU