Burri nga Shkodra: Gruaja nuk më bën fëmijë, kam marrë një vendim të vështirë, Përlotet rrjeti


Fuqia e dashurisë kalon edhe dëshirat më të mëdha personale të njeriut. Kjo është një histori force dhe dashurie e rrëfyer. “Nuk do të ketë burrë që e do më shumë gruan se unë! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ndoshta do të gajaseni, por mbretëreshën time e adhuroj. Për faktin e thjeshtë se ajo shoqja ime më e mirë e jetës. Në përvjetorin e martesës tonë, 15 vite bashkë bëjmë sot, dua t’i them Shpresës time që e kam jetë. Ne jemi shumë të lumtur edhe pse i madhi zot nuk ka vendosur që ne të kemi fëmijë së bashku. Gruaja ime nuk mund të bëhet kurrë nënë, sa thotë mjekësia.

Ama ne kemi shpresë që një ditë do të ndodhë mrekullia. Por prapë edhe pse nuk kemi fëmijë, unë kam vendosur që gjithmonë sa t’kem frymë do të jem vetëm me nusen time në krah. Ajo është e sjellshme, gojëëmbël, e zgjuar e mbi të gjitha ma qan tavën e krapit. Zoti ndoshta ka rezervuar për ne të dy tjetër mision në këtë jetë dhe dua t’i them asaj që je gjëja më e bukur dhe me vlerë në jetën time. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive