Burri nga Elbasani bën para me ‘thasë’ në Gjermani, ja metoda që ka përdorur


Si çdo qytet i Shqipërisë edhe Elbasani ka traditën e tij të gatimit që e bën të veçantë nga qytetet e tjera. Një ndër to është “simitja me bugaçe”, traditë e cila daton prej dy shekujsh dhe është karakteristikë vetëm e Elbasanit. Shkaku i përgatitjes dhe shijes të veçantë që ajo ka bën që çdo qytetar i Elbasanit ta konsumojë për mëngjes…LEXO ME TEPER DUKE E HAP HAPSIREN REK LAMUESE ME POSHTE.