“Burri im më shmang, nuk e bën me mua, thotë se i dhemb…”, vajza e re ndan problemin e madh


Por nëse “migrena” e tij vazhdon për një kohë të pacaktuar me justifikime si – lodhje, jo tani, nesër, atëherë është koha për t’u alarmuar./Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve

Këshilla është të flisni me të dashurin tuaj, hapur dhe me mirëkuptim.Kjo temë u iniciua nga një vajzë ne rrjetet sociale, ne nje forum, sepse ajo ishte shumë e hutuar pasi burri i saj nuk donte të kishte marr ëdhënie se ksuale me të pas lindjes./Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve