Burri i niset për ne udhëtim: Shqiptarja i dërgon gabimisht mesazhin “Hajde, burri im shkoi në një udhëtim, hajde ta ha synin pak edhe

Kjo histori i ka ndodhur një gruaje, e cila dëshiron të mbetet anonime.

Kur burri i saj u largua, ajo vendosi të ftojë një mike, që të mos kalonte fundjavën vetëm dhe të mos mërzitej. Por disi gabimisht, mesazhi me tekstin: “Eja, burri im shkoi në një udhëtim” shkoi jo për shoqen e saj Elenita, por për burrin e saj. Burri në zemërim e sipër e telefonon menjëherë: $htyp hapësirën me poshtë për te lexuar mesazhet qe ia ka publikuar burri i saj dhe thote se ni detet e sodit nuk ka mbetur per ti besuar askujte shikoni o shqiptere se cfare po ndodhe tek ne.