Burri duhet me tradhëtu gruan najher për me dasht ma shumë, si mendoni ju?

N’Kosove show këtë javë mysafir kanë qenë Donjeta Morina këngëtare e cila tani me është e njohur për publikun, ajo nder të tjera ka promovuar edhe projektin e saje të fundit. Mysafir tjetër ishte edhe drejtoresha e spitalit ‘Kontinetal’ në Tiranë ku tregoj për shërbimet spitalore dhe gatishmërinë e personelit për pacientet që shkojnë nga Kosova. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive