Burrat shqiptarë s’dinë, mua më la shtåtzënë zezaku i… A është penduar këngëtarja shqiptare


Këngëtarja Linda Halimi: Shqiptarët nuk ditë në Ienë sht atzënë, këtë e bëri “ze*aku i madh” Linda Halimi është një ndër këngëtaret me të njohura shqiptare por edhe jashte saj.Ajo ka ha bitur të gjithë duke thënë se shqiptarët nuk e kanë Iënë sht atzënë. Edhe për këtë ajo ka zgjedhur ta b.ëj më së miri një ze*ak dhe ai…Kjo deklarate ka s hkaktuar shume bu je disa vite me pare. Tani Linda eshte nene e nje vajze dhe jeton me burrin e saj ne Amerike. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DHE LEXONI TE PLOTE LAJMIN I CILI PO LE NAM NE RRJETT SOCIALE.