Bukuroshja i bën ‘zogvt’ gjënë e çudtshme, për të kënaqur të dashurin

Tracy Kiss, 31 vjeçe, nga Aylesbury i Anglisë, ka treguar se po përgatit

“dhuratën e përsosur” për partnerin e saj Freddy, në 1-vjetorin e lidhjes së tyre.

Është një dhuratë në fakt, që edhe nëse keni 100 mundësi, me gjasë do ti çoni të gjitha dëm në përpjekje për ta gjetur…

Behët fjalë për një “zbardhim të vag inës”.

“Pasi kam festuar ditëlindjen time të 31 në Paris, dukej si koha ideale për të trajtuar veten, dhe Freddy-n, me një vaginë më të ndritshme, më rinore. Ne po i afrohemi së bashku përvjetorit tonë të parë, dhe një vag inë e re e ndritshme, rozë, dukej dhuratë ideale për t’ia dhënë të dashurit tim”, është shprehur për “The Sun” e reja, e cila tashmë ka fiksuar një takim për procedurën mjekësore, që sipas saj, do të ndezë më shumë jetën në shtrat.