Brigitte, tregon jetën me burrin e saj Macron: “Ai ndonjëherë është më i vjetër se unë, por”


Zonja e parë e Francës, Brigitte Macron ka dhënë një intervistë për “Radio RTL”, ku ka treguar për marrëdhënien me bashkëshortin e saj Emmanuel Macron. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Jemi të pranishëm në jetët e njëri-tjetrit 24 orë në ditë, por jemi gjithashtu edhe një çift i drejtpërdrejtë. Ja themi të gjitha ato që mendojmë njëri-tjetrit, edhe kur nuk janë shumë të mira. Mëngjesin dhe darkën e hamë gjithmonë bashkë”. “Emmanuel ndonjëherë është më i vjetër se unë, sigurisht më i arsyeshëm. S’kaloj një ditë pa qeshur me të” – tha Brigitte, e cila është 25 vite më e madhe se ai.