Blerimi dyshues për Ledjanen, kam këto video fakte që ti je e fejuar jashtë

Pasi në studio u dha takimi i Ledjanës dhe Mevlanit , Blerimi ndërsa e ka parë me vëmendje duket se ka dalë në një përfundim kundrejt sjelljes së Ledjanës .

Ai e akuzon atë në prapaskenë se nuk e dashuron Mevlanin dhe se ke qarë kot .

Kjo deklaratë e acaron së tepërmi ledianën e cila e pyet nëse ai ka dashurar dikë për ta kuptuar atë .

Nga ana tjetër Blerimi thotë se ju nuk keni fare lidhje me dashurinë e vërtetë .

Më tej Ledjana thotë se nuk duhen muaj për ta dashuruar një person por mjafton edhe një ditë , thjesht dashuri me shikim të parë . Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive