Biondja shqiptare i habit të gjithë me fjalët: Po u bëra shefe unë, meshkujt do i ul në gjunjë të më


Rubrika “Trotuar” në “E Diell”, trajton tema që lidhen me përditshmërinë tonë. “Karrierë falë favoreve”, kjo ishte tema që u argumentua puntatën e kësaj të diele.

Moderatorja Fjoralba Ponari, tha se fëmijët, duhen të edukohen të mos e shikojnë femrën si të nënvlerësuar, por si të barabartë, e nëse kjo gjë arrihet, sipas saj, gjërat do të jenë më ndryshe. Në këtë moment, Dea Mishel, tha me humor se nëse një ditë do të jetë shefe, do u kërkoj djemve që t’i fshijnë këpucët, kjo në formën e një “h akm arrje”.

Fjoralba Ponari: Për sa kohë të rrënjosej deri në fëmijëri, edhe mami mund të marrë lekë sa babi, mund të jetë aq e pavarur. Dea Mishel: Vajza kur të bëhemi shefe do u kërkojmë çunave të na fshijnë këpucët për t’u hakm arrë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive