Bill Clinton: Amerika me dha jeten Kosova me dha frymen te jetoj


Clintoni ka nje te kalume te mrekullueshme sa i perket lidhjes me Kosoven ai saher qe permenden shqipatart ka nje ndjej te vecant sa i perket kombit shqiptar me per kete ai mendon se eksperienca qe ja dhan njerzt e vuajtur te kosoves atij e ben at qe ti i ndihmoj ne vazhdimsin e jetes

Ai po thuaj se ande ka raporte te mir me disa udhheqes te vendit ton po ashtu aj mendon se shqipatart si popull jan minjohes dhe falemenderues per gjithcka qe ai ka ber per vendin e tyre dhe me per kete shqipart zen nje pjes te madhe ne zemren e tij Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive