Biden përmend Kosovën gjatë fushatës / Tregon dicka të padëgjuar më parë


Joe Biden e ka përmendur Kosovën gjatë fushatës së tij në Michigan. Ai e ka kujtuar se në Kosovë ekziston një rrugë qe ka marrë emrin e djalit të tij të ndjerë, Beau Biden, si shenjë mirënjohjeje për përkushtimin e tij. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive