Biden jep paralajmërimin e fortë: “Është koha që Trump të bëjë gati valixhet”


“Jemi të lodhur nga postimet në tuiter, nga frika dhe nga urejtja. Është koha që Trump të bëjë valixhet”. Kështu është shprehur Joe Biden duke premtuar një plan për pandemine, sapo të hyjë në Shtëpinë e Bardhë.

“Do të përballemi me sistemin racist të këtij vendi dhe do të rindërtojmë ekonominë për ta bërë më të mirë. E them vërtet, jo thjesht me fjalë”. “Besimi në vendin tonë është vënë në prove me Trump”, ka shtuar Biden duke bërë thirrje për të nisur një faqe të re, përmes votimit.