Betohet politikani serb: “Nuk do e njohim kurrë pavarësinë e Kosovës”


Kryetari i Partisë Popullore në Serbi, Vuk Jeremiç, ka deklaruar se partia e tij nuk do ta njohë kurrë pavarësinë e Kosovës, duke kritikuar qeverisjen e Serbisë ne vitet e fundit, që është futu në negociata me Kosovën. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai u bëri thirrje zyrtarëve, anëtarëve dhe aktivistëve të Partisë Popullore të flasin me bashkëqytetarët e tyre në të gjithë Serbinë dhe të paraqesin programin e partisë, ku një nga pikat është edhe mosnjohja e Kosovës.