Befason Thaçi: ‘Une me kandidu tash për kryeministër, i kisha marr 70 për qind të votave’


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi tha se po të kandidonte ai tani për kryeministër, do të zgjidhej sigurtë me mbi gjysmën e votave. Madje, presidenti Thaçi tha se ai do t’i kishte marrë 70 për qind të votave sepse populli i beson shumë dhe e din se ai është një vizionar mjaftë i madh që do t’a ndryshonte Kosovën. / Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive