Baton Haxhiu tregon një ngjarje të Iuftës për Kadri Veselin: Kër*ceu nga aeroplani për t’u nisur drejt Kosovës


Gazetari Baton Haxhiu ka deklaruar mbrëmë se Kadri Veseli kishte kër*cyer nga një avion ushtarak që të nisej për në luf*të bashkë me shokët e tij. Sipas tij, arsye për këtë ishte moti i keq dhe pamundësia e aeroplanit që të zbres në Aeroportin e Rinasit.

“Për shkak të motit të keq, aeroplani ushtarak s’ka mund të zbres në Aeroportin e Rinasit dhe Kadri Veseli bashkë me shokun e tij kanë kër*cyer nga avioni për t’u nisur në Kosovë që të nisëshin për lu*ftë sepse lu*ftëtarët ishin atje. Aeroplani nuk ka zbritur, po Kadri Veseli ka kër*cyer nga avioni. Ky është Kadri Veseli”, ka thënë Haxhiu.
Më poshtë deklarata e tij. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive