Baton Haxhiu bën deklaratën e bujshme, nxjerr ‘sekretin’ për familjen e SaIi Berishës


Analisti Baton Haxhiu ka folur rreth përp lasjeve me ish-kryeministrin e Shqipërisë, Sali Berishën, dhe ka thënë se vjehrra e tij ishte serbe dhe quhej Milica.

Ai ka treguar një ‘sekret’, për familjen e Sali Berishës, duke thënë se vjehrra e tij, Milica, tashmë e ndjerë, është serbe. “Gjysma e familjes se Berishës është serbe, Milica, është vjehrra e Sali Berishës, ndërsa ai po akuzon në mënyrë të pa mëshirshëm serbet”, ka thënë ndër të tjera Haxhiu Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive