Avokati i famshëm i Thaçit deri tash u pagua përplot 4 milion euro nga buxheti i Kosovës

Pas tërheqjes së miliona e urove nga xhirollogaria e Telekomit, nga Z-mobile, ka r eaguar edhe Naim Miftari. Ish-eprori i lartë i UÇK-së, dhe ish-agj enti i SHIK-ut, Naim Miftari ka vazhduar me ak uza për presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin. Miftari, përmes një po stimi në Fac ebook, shkruan se, 4 milionë nga PTK-ja të tërhequra nga Z-mobile i shkojnë Hashim Thaçit. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive