Avioni nga Turqia zbret në aeroportin shqiptar, qytetarët: “Na pushtoi turku!”

Ditën e sotme është ulur në pistën e Aeroportit “Nënë Tereza” pas disa ditësh pezullim, një avion i Air Albania me v aksinat kineze Sinovac. Pasi Rama zëvendësoi shqiptarët me turqit dhe ka nisur t’i “internojë” ata si në k0munizëm, iu fal “Baba Erdoganit” dhe përmbushi inatet e tij personale, pas këcrënimeve ndaj kontrollorëve ditën e sotme dhe të djeshme.

Avioni shqiptar është nisur nga Stambolli dhe është ulur në Rinas me kontrollorë të huaj pasi shteti shqiptar dësht0i në arritjen e një marrëveshjeje me punonjësit e AlbControl. Ndjekës të JOQ ALBANIA kanë raportuar për redaksinë tonë se e kanë parë avionin në FlightRadar. Ata shprehen të shqetësuar: Na pushtoi turku! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive