Aty ku përmendet UÇK’ja, ai shfaqet menjëherë në vendin e ngjarjes: Kush është ky veteran?

Muhamed Kuka është një ish-ushtar i UÇK’së, dhe është fytyra më e njohur që nga mbarimi i l uftës, që tash e 21 vjet asnjëherë nuk mungon në tubimet që lidhen me l uftën. Në çdo përvjetor Kuka qëndron i pari, duke valvitur flamurin kuq e zi dhe duke i prirë masës, shkruan Gazeta Metro.

Kuka është nga qyteti i Ferizajt dhe ka jetuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kur në Kosovë nisi l ufta, dhe pa h ezituar fare iu bashkua U shtrisë Çlimrimtare të Kosovës, duke mos u ndarë kurrë më em ocionlisht me të.