Assesi Mos Hani Lakra Turshi Nëse Vuani Nga Këto Sëmundje! Mos Luani Me Shëndetin!

Naturologu Georgije Nazarov paralajmëron për efektin e mundshëm të dëmshëm për shkak të mënyrës së përpunimit të kësaj perimeMegjithatë, është e nevojshme të shikohen veprimet pozitive dhe negative të lakrës turshi – thotë naturologu rus, Nazarov, transmeton Telegrafi.Për t’i vënë lakrat turshi përdoret sasi e madhe e kripës, gjë që nuk është e shëndetshme, aq më parë që pas ushqimit pihet sasi e madhe uji. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive