Arta Nitaj vë në pah Linjat Trupore nga Palestra

Arta Nitaj ka arritur forma të përkryera trupore dhe nuk e ka ndërmend të ndalet.Ajo po ushtron vazhdimisht në palestër duke mos harruar asnjëherë që të ndajë momente me ndjekësit në rrjete sociale, sidomos në Instagram aty ku edhe është tejet aktive.Arta ka vënë në pah trupin seksi në disa poza të ndryshme.Aktorja shqiptare e ka ngacmuar keq imagjinatën e ndjekësve të shumtë. Emri i Artës shpesh është komentuar edhe për jetën private.Aktualisht është beqare, të paktën deri më tani kështu është deklaruar në media. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive