Arta Elezaj paraqitet nga Dubai me këtë pozë, kërkon një “MashAllah nga Ju”!


Aktorja e njohur, Arta Elezaj ka publikuar një fotografi të re në llogarinë e saj në Instagram.

Derisa në fokus ka vënë linjat e trupit, ajo ka një kërkesë për ndjekësit e saj. “Thuaj MashAllah”, ka shkruar ajo krahas fotografisë. Arta pëlqen kaq shumë të udhëtojë, dhe jo rastësisht frekuenton vendet më të mira në botë.. bukur shpesh!