Arsyeja pse shumë femrave u pëlqen ky veprim i meshkujve


Për shembull, ka vënë në dukje se si dhimbja dhe kënaqësia kanë si emërues të tyre të përbashkët dopaminën, një lëndë kimike që prodhohet në përgjigje të dy stimujve. Në anën tjetër, një shuplakë në të pasme mund të ndihmojë për ta bërë mar/rëdhënie më intensive dhe të këndshme, sepse sjell një,kn,aqesi: Journal of Neuroscience”, për shembull, ka vënë në dukje se si dhimbja dhe kënaqësia kanë si emërues të tyre të përbashkët dopaminën. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE