Arrestohet mjeku gjinekolog, ja çfarë bënte me pacientet që shkonin për kontroll

Bie ne pra.ngat e policise italiane mjeku 48 vjeçar në krahinën e Comos, me aku.zen per ab.uzim sek.sual me dhu ne.Mjeku, sipas mediave lokale, u arr.estua këtë mëngjes nga karabinieret e Menagos. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ai punonte në zonën e Porlezza dhe mbi te jane ngritur nje numer i madh aku.zash për dhune sek.suale.Dyshohet se ai ka ab.uzuar me shume paciente te cilave u kishte kryer ekz.aminime gjinekologjie per patologji qe ne fakt nuk ekzistonin fare.

Hetimi i zyrës së prokurorit të Comos filloi nëntorin e kaluar, në bazë të pa.dive të ngritura nga pacientët dhe vetem kete mengjes u ekz.ekutua urdhri i ndalimit, duke e cuar ne pranga mjekun. Emri i tij nuk behet me dije. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU