Arjan Çani jep deklaratën ‘Bombë’: “Ikni urgjent nga Shqipëria, këtu do të bëhet Kasaphanë!”


Arian Çani ka bërë një deklaratë të fortë, pasi u shpreh se në Shqiëpri do të bëhet kasaphanë. Ai ka kërkuar që njerëzit të largohen me urgjencë nga Shqipëria drejt vendeve të Europës Perëndimore, pasi nuk dihet se çfarë do të ndodhë këtu.

Është i paqartë konteksti i kësaj deklarate “b0mbë”, por që indirekt mund të lidhet edhe me zhvillimet e fundit në vend!

Deklarata: Bëni gati çantat dhe ikni të gjithë ata që më ngjajnë mua. Nuk jua them kot. Nuk e imagjinoni dot se çfarë pritet të ndodhë këtu. Të gjithë ju që s’ndjeheni këtu fare, urgjent. Do të bëhet kasaphanë. Duhet të ikin në Europën Perëndimore. Të gjejnë mundësinë të ikin. Nuk mund ta imagjinoni se çfarë do të ndodhë në këtë vend. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive