Arben Gashi: Nese do te fitonte LDK-ja vizat do te hekeshin mbrenda vitit po ju i besuat Albin Mashtruesit


Shefi i grupit parlamentar të LDK, Arben Gashi gjate konferences se sotme ka berë me dije se qytetaret e Kosoves do te levizshin pa viza nese do te fitonte LDK-jaHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gashi tha: “Unë jam i bindur për këto fjalë, kemi mbeshtetjen e gjitha shteteve si Amerika, Gjermania e Franca, ne fillim te nentor levizim pa viza.” Happeni happsiren e më p00shtme.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive