Anxhela Peristeri shprehet për të dashurin grek: Ja pse shqiptarët janë më të mirë në shtrat


Deklarata e Anxhela Peristeri se shqiptarët janë më të mirë se grekët në shtrat, bëri b ujë pak javë më parë. Por pse shqiptarët janë më të mirë në shtrat se grekët dhe çfarë e shtyu Anxhelën që të zgjidhte ata? Kkëngëtarja tha se ka dy arsye pse janë më të mirë shqiptarët në shtrat. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“E para dhe kryesorja flasin shqip dhe e dyta që unë jam shqiptare”, u shpreh Anxhela, përgjigje e cila nuk e bindi Ermal Mamaqin dhe i tha këngëtares: “Meqë ti ke bërë këtë krahasim do të thotë që ti ke pasur një të dashur grek”. “Unë faktikisht 7 vjet në Greqi kam qenë vetëm”, tha Anxhela duke qeshur, por më pas e konfirmoi duke u shprehur “Ndodhi çfarë ndodhi, ka kaluar, tani jemi në Shqipëri”./ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive