Anglezi martohet me shqiptaren, por i ndodh e papritura: ‘U shokova kur mora vesh se punonte si


Kësaj here në rubrikën e psikologes në gazetën britanike ‘The Sun’, ka mbërritur një histori që përfshin një vajzë shqiptare. Një 39-vje çar anglez është njohur me një vajzë 23-vj eçe nga Shqipëria përmes rrjeteve sociale, dhe vetëm pak kohë më pas ata janë ma rtuar.

Por vajza pas ma rtese i tregon se është pro/stitutë dhe se dëshiron ta vazhdojë aktivitetin e saj pasi kështu fiton shumë para. Ai nuk e ka pranuar këtë marrë/veshje me vajzën shqiptare dhe kështu ka nisur procedurat e div/orcit… por historia vijon edhe më tej! Ja çfarë i ka treguar ai psikologes Deidre. Letra e 39-vjeçarit: Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive