Analisti, Mustafa Nano deklarohet: “Unë fyhem kur shikoj femra të mbuluara”


Gjatë diskutimit në ‘Open’ rreth ngjarjeve te fundit pas karikaturave të Charlie Hebdo, analisti Redi Shehu debatoi me Mustafa Nanon.

Debati nisi kur Nano e pyeti Shehun nëse është e fyer nga publikimet e Charlie Hebdos. Nano: A u fyeve ti nga karikaturat? Shehu: Po, patjetër! Nano: Pse jeni të gjithë një parti ju? Shehu: Çdo njeri ka disa të shenjta të veta. Nano: Unë fyhem çdo ditë kur shikoj femra të mbuluara. Shehu: Nuk fyem të shenjtën tënde. Nano: Më është fyer koncepti im për botën, për qënien humane. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive